fbpx
Copyright, Privacy en Disclaimer

Copyright, Privacy Policy en Disclaimer

 

Privacy Policy

PRIVACY POLICY

Jouw persoonlijke gegevens zijn veilig bij Schrijfdans Vlaanderen.
Schrijfdans Vlaanderen respecteert de privacy van alle bezoekers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die jij ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken jouw gegevens uitsluitend voor dat doel waartoe je ze ons ter beschikking hebt gesteld. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Schrijfdans Vlaanderen zal jouw persoonlijke gegevens niet aan derden verhuren of verkopen.  
 

Wanneer verzamelen we gegevens van jou? 

 • Bij de inschrijving van een workshop
 • Bij een bestelling
 • Bij het invullen van het contactformulier
 • Bij het inschrijven voor onze nieuwsbrief

 

Welke gegevens verzamelen we van jou? 
 • Je naam
 • Adres
 • Emailadres
 • Telefoonnummer
 • IP adres

 

Waarom verzamelen je gegevens? 
 • Om je inschrijving of bestelling correct en volledig te kunnen afhandelen
 • Om je nadien op de hoogte te houden van nieuwe workshops, materialen en andere activiteiten van Schrijfdans Vlaanderen via onze digitale nieuwsbrief. 

 


Schrijfdans Vlaanderen verhuurt of verkoopt jouw gegevens niet
Schrijfdans Vlaanderen zal jouw persoonlijke gegevens niet aan derden verhuren of verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen t.b.v. wettelijke verplichtingen. Met jouw toestemming gebruiken wij jouw gegevens voor diegenen die zijn betrokken bij het uitvoeren van jouw project waarbij onze werknemers en door ons ingeschakelde derden verplicht zijn om de vertrouwelijkheid van jouw gegevens te respecteren.  Wij waarderen het vertrouwen dat je in ons stelt en wij zullen daarom uiterst zorgvuldig met jouw gegevens omgaan. Je gegevens worden bewaart zolang Schrijfdans Vlaanderen - Teach More VZW actief blijft. Indien je inzage wenst in je gegevens kan je onderaan de nieuwsbrief ten alle tijde je gegevens wijzigen of verwijderen. Voor onze nieuwsbrief werken wij samen met 'Your Mailing List Provider', wij kozen onze provider zorgvuldig, ook zij verbinden zich ertoe om zorgvuldig om te gaan met je gegevens.
Externe links
Er kunnen links naar andere websites op deze website staan die totaal onafhankelijk opereren van Schrijfdans Vlaanderen en waar Schrijfdans Vlaanderen geen zeggenschap over heeft. We verzorgen enkel links naar andere websites ter informatie en gemak voor jou. Het kan zijn dat andere websites een eigen Privacy policy hebben en we adviseren die goed door te lezen wanneer je een bezoek brengt aan deze websites. Schrijfdans Vlaanderen is niet verantwoordelijk voor de informatie die wordt verstrekt of verkregen door deze websites of voor enig ander gebruik van de websites.
Wie is 'Schrijfdans Vlaanderen'?
Schrijfdans Vlaanderen is een website onder leiding van Teach More VZW en Neven BVBA. De organisatie van workshops en het afhandelen van bestellingen gebeurt onder leiding van Karolien Bastiaens. De maatschappelijke zetel van zowel Teach More VZW als Neven BVBA bevindt zich te Riemst, Valmeerstraat 1.

 

Disclaimer

DISCLAIMER

Er is veel aandacht en zorg besteed aan de inhoud van deze website. Ondanks de constante zorg en aandacht die wij aan de samenstelling van deze website besteden is het mogelijk dat de informatie die hier wordt gepubliceerd onvolledig of onjuist is. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Als de op de site verstrekte informatie tekortkomingen of fouten vertoont, zullen wij de grootst mogelijke inspanning leveren om dat zo snel mogelijk te corrigeren.
Wij kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor rechtstreekse of indirecte schade die ontstaat uit het gebruik van de site of van de op of via de site ter beschikking gestelde informatie.