fbpx
Sanne Staszak

Over Sanne

 

Sanne StaszakMijn naam is Sanne Staszak. Sinds kort mag ik mij met veel enthousiasme een teamlid van Teach More - Schrijfdans Vlaanderen noemen. 

In mijn jonge jaren wist ik al dat ik graag iets met kinderen wilde doen. Door de interesse in de ontwikkeling van kinderen en de liefde voor de kinderen besliste ik om leerkracht lager onderwijs te studeren. Mijn stage in het buitengewoon onderwijs deed me beseffen dat ik graag meer wilde doen voor kinderen met leermoeilijkheden. Aansluitend volgde ik de BanaBa Zorgverbreding en Remediërend leren. 

Er was honger naar meer dus besliste ik de Bachelor Toegepaste Psychologie te volgen waarbij ik stage deed in de kinderpsychiatrie en bij het CLB. Sinds 2015 ben ik werkzaam als psycho-pedagogisch werker op het Vrij CLB. Hier richt ik mij voornamelijk op de domeinen 'leren & studeren' en 'onderwijsloopbaan' in zowel het basisonderwijs als het secundair onderwijs. Binnen deze job kan ik mijn passie voor kinderen en het ondersteunen van leermoeilijkheden helemaal uitoefenen. 

In mijn vrije tijd hou ik er van om de kinderen te entertainen en begeleiden. Zo ben ik jarenlang trainster geweest van een wedstrijdploeg acrogym en heb ik talloze kleuterkampjes gegeven in de vakanties. Ik geniet van het grimeren van kindersnoetjes en word enthousiast van die vrolijke gezichtjes!

In 2021 volgde ik de opleiding tot Schrijfdansdocent. Een enorm boeiende opleiding die me meer leerde over de motorische ontwikkeling van kinderen. Als Schrijfdansdocent ga ik zowel het Schrijfdanskamp mee vorm geven als de workshops en nascholingen verzorgen. 

Ik kijk er alvast naar uit om jullie te ontmoeten! Tot binnenkort!

 

knop terug