Ons Team

Ons Team


Het team van Schrijfdans Vlaanderen bestaat uit de volgende medewerkers:

 

karolien bastiaens3Karolien Bastiaens - Schrijfdans

Karolien studeerde af als professionele Bachelor in de ergotherapie. Door een zeer boeiende stage in het onderwijs koos zij er voor om de BanaBa Buitengewoon Onderwijs te volgen. Zij vindt het boeiend om kennis te maken met meerdere methodes via bijscholingen en vormingen en deze op maat van de kinderen toe te passen. Lees hier meer »»

 

 

katia dewispelaereKatia Dewispelaere - Schrijfdans

Katia is afgestudeerd aan de Hogeschool Antwerpen Campus Lier.  Zij werkt een flink aantal jaren als schrijfdansmentor in haar school. Met veel enthousiasme wil zij dan ook alle jufkes en meesters warm maken om met schrijfdans aan de slag te gaan.  Lees hier meer »»

 

 

carinne lannooCarinne Lannoo - Schrijfdans

Carinne is een persoon die graag creatief bezig is en nieuwe dingen creëert. Tijdens een workshop Schrijfdans voelde zij dat dit een therapeutische meerwaarde kan hebben. Haar interesse naar schrijfdans werd nog meer geprikkeld en zij volgde de opleiding tot schrijfdansdocent. Lees hier meer »»

 

 

mieke moens

Mieke Moens - Schrijfdans

Mieke zat ooit zelf op de banken tijdens een nascholing van Schrijfdans. Daar werd ze door de Schrijfdans-microbe gebeten. Zes jaar lang werkte ze uitsluitend als Schrijfdansleerkracht in twee scholen. Ze deed er heel wat ervaring op die ze nu graag deelt tijdens de workshops. Lees hier meer »»

 

 

wendy neyensWendy Neyens - Schrijfdans

Wendy is afgestudeerd als kleuterleidster aan ’t Heilig Hart Instituut te Heverlee. Zij heeft een voortgezette opleiding zorgcoördinator en remediërend leren voor kleuters afgerond en is opgeleid tot Schrijfdansdocent, zowel door Jocelyne Pynaert als door Ragnhilde A. Oussoren, grondlegger Schrijfdans zelf. Lees hier meer »»

 

 

Sanne StaszakSanne Staszak - Schrijfdans

Sanne is een leergierige dame met een hart voor kinderen. Ze studeerde af als leerkracht lager onderwijs en psychologisch consulent. Ze volgde de opleiding Schrijfdansdocent bij Schrijfdans Vlaanderen en kijkt er naar uit om ons team te vervoegen.  Lees hier meer »»

 

 

Nele Nivelle foto kleinNele Nivelle - Schrijfdans

Nele is in de zomer van 2013 afgestudeerd als kinesiste met de specialisatie Pediatrie. Ze is altijd graag met kinderen bezig geweest, bijvoorbeeld in de Chiro en volleybal. Ze wou hier later mee verder gaan. Daarom heeft ze gekozen voor de afstudeerrichting Pediatrie aan de KULeuven. Lees hier meer »»

 

 

knop terug beginpagina